Trelleborg, vi har kommit för att stanna

Nu drar vi igång verksamheten för fullt i södra Skåne.

Efter att under de senaste två åren känt oss för lite i marknaden genom att bygga äldreboenden i Kävlinge och Trelleborg samt byggvaruhandel för Derome i Fosie så har vi nu tagit beslutet att satsa fullt ut på en kontorsetablering i Trelleborg.

Jag heter Amanda Modig och har i rollen som Produktionschef för södra Skåne fått en oerhört inspirerande uppgift i att tillsammans med Joakim Stenberg bygga upp verksamheten med bas i Trelleborg.

Nyligen vann vi markanvisningstävlingen Kv Badhuset där vi skall exploatera ett helt kvarter med bostäder, hotell och övriga lokaler. Detta projekt kommer att starta under 2021

Vi har dessutom också fått förtroende av TrelleborgsHem att bygga fyra st punkthus med 102 lägenheter i Kv Malörten, Trelleborg med omgående start.

Sedan tidigare har vi också avtal med Fem Hjärtan om fortsatt byggnation av lägenheter på Kv Hyveln. Detta projekt kommer också troligtvis att byggstarta under 2021.

Som ni förstår har vi ett stort rekryteringsbehov. Vi söker etablerade platschefer och arbetsledare som vill vara med från början och hjälpa mig att bygga upp En av Sveriges Bästa Arbetsplatser i Trelleborg.

Vi söker också 10-15 Bygg- och Anläggningsarbetare för att klara de kommande projekten. Vår filosofi är att ha en hög andel egen personal i våra projekt eftersom det är en kvalitetsstämpel och garanti för kunden att vi lever upp till våra åtaganden.

Vi vill ärligt att man på söndag kväll ska känna glädje över att det snart är måndag och att man är stolt över att gå till jobbet hos oss på MTA. Vi söker medarbetare som värdesätter delaktighet, likabehandling och samhörighet med företaget.

Företaget satsar stora resurser på arbetsglädje och trivsel eftersom man från starten varit övertygad om att det är detta som skapar engagemang och grunden för framgångsrika affärer.

Personliga maskiner, bästa arbetskläderna, en trygg och säker arbetsmiljö och personalbodar som är stora, öppna och trivsamma.

Vi har projekten och tror mycket på marknaden i Trelleborg med omnejd. Den stora utmaningen blir att hitta rätt medarbetare som vill växa och utvecklas med oss.

Rätt engagemang, inställning och personlighet kommer att prioriteras.

Ta chansen.

Bli en av oss.

Vi bryr oss. Lite mer.

Lediga tjänster.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på MTA Bygg och Anläggning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mtabygg.se
  • Albin Holmström
  • Amanda Modig
  • Andreas Bergholtz
  • Andreas Granberg
  • Andreas Javenek
  • Andreas Nilsson
  • Annarell Malmberg
  • Christoffer Bertilsson
  • Claes Fogelberg
  • Dan Delerud
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor