Nu går vi över Hallandsåsen

För stunden går MTA på alla cylindrar och våra resurser är upplåsta året ut. Orderstocken är mycket god och det är med stor tillförsikt vi ser fram mot 2016 som kommer att innebära att vi expanderar söderut.

Vi satsar på att inom 5 år etablera en marknadsledande byggverksamhet i norra Skåne i samma omfattning som i Halland.

Målbilden för 2020 är satt till en sammanlagd årsomsättning på 1000 MSEK och en fördubblad personalstyrka mot dagens 170 medarbetare.

Från att ha varit ett litet lokalt byggbolag i Halmstad kommer vi nu att bredda vår verksamhet till att sträcka sig från Kungsbacka i norr och Landskrona i söder. Detta har inte varit någon självklarhet för oss ägare som ömt vårdat tanken om att kunna bibehålla den lilla lokala familjekänslan som rådde i bolagets spädbarnsår. Efterfrågan från våra befintliga halländska kunder som vill etablera sig söderut samt nyfikenheten från nya kunder i som hört så mycket gott om detta lilla halländska byggbolag har dock varit så stor att det helt enkelt inte gått att stå emot trycket.

Min bedömning är att det inte är marknaden och efterfrågan som kommer att vara begränsande i vår expansion utan vår förmåga att rekrytera i snabb takt med en bibehållen kultur inom det nya bolaget. Expansionen får inte ske på bekostnad av att vi tappar bort oss själva och vår gemensamma värdegrund att det är ”Arbetsglädje och Trivsel som skapar kostnadseffektivitet och långsiktig framgång”.

Att hitta människorna med samma värderingar och förståelse för att det är jag och mitt dagliga arbete som spelar den största rollen för företagets framgång. Att producera effektivt, möta kunder på ett positivt sätt, vara hjälpsam och trevlig mot mina kollegor och att i alla lägen se till vad som är bäst för företaget och därigenom även mig själv. Det är denna kultur vi måste få att fortplanta sig

i den nya regionen.

Vi är mycket glada att från första dagen kunna presentera en erfaren och lokalt väl förankrad organisation för avdelningen i Helsingborg under ledning av Joakim Stenberg. Detta borgar för en lyckosam expansion.

Passa på att bli en av oss nu och sök de utlysta jobben i Skåne.

Ta kontakt med Joakim på 0700-88 99 00

Lediga tjänster.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på MTA Bygg och Anläggning?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mtabygg.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor